Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 6-fas meditationsmetoden - Den beprövade tekniken för att ladda ditt sinne, manifestera dina mål och skapa magi på några minuter om dagen
Isbn: 978-91-8951-096-8
Förlag: Bokförlaget Upsaliensis AB
Kategori:
Pedagogik Religion Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2023
Uppläsare: AI Voice
Length: 56 minuter

Ljudbok

6-fas meditationsmetoden - Den beprövade tekniken för att ladda ditt sinne, manifestera dina mål och skapa magi på några minuter om dagen

av

Detta är en oberoende och fristående svensk sammanfattning av toppsäljaren: The 6 Phase Meditation Method: The Proven Technique to Supercharge Your Mind, Manifest Your Goals, and Make Magic in Minutes a Day.

Författare till originalboken är Vishen Lakhiani, meditationsspecialist.

INNEHÅLL

Meditation är inte längre bara något som är reserverat för buddhister och människor som åker iväg på långhelger på yogaretreater.

Våra liv har blivit ganska snabba och i detta kaos blir det allt svårare att hitta den frid och det lugn som vi behöver för att förbättra vårt välbefinnande och vår hälsa. Meditation är ett av de många vetenskapligt godkända och uppbackade sätten, som har visat sig vara kraftfullt för att odla tillväxt, helande och inre frid.

Med vetenskapligt bevisade fördelar är daglig meditation något som vi alla borde göra, oavsett vår bakgrund eller vad som händer i våra liv.

Av de olika meditationstyperna och teknikerna finns det en som sticker ut. 6-fas meditationsmetoden. Metoden är utvecklad av meditationsgurun och utövaren Vishen Lakhiani. Meditationen, som består av sex faser, och som är enkel att bemästra, kombinerar aspekter som tacksamhet, förlåtelse, visualisering och medkänsla för att förvandla ditt liv.

Som namnet antyder finns det sex faser i denna meditationsövning och varje fas har ett syfte att hjälpa utövaren att gå mot ett tillstånd av självmedvetenhet. Meditationsmetoden arbetar för att kombinera vetenskapsstödd kunskap med visdom om andlig och personlig tillväxt. Denna meditatio hjälper dig att reflektera över ditt liv, främjar inre frid och läker känslomässiga sår. Den bör utövas varje dag i 20 minuter.

För de av oss som har försökt meditera tidigare och funnit att våra sinnen inte kunnat sluta vandra, eller att vi inte vetat exakt vad vi skulle göra, är detta ett bra sätt att äntligen lära sig. Detta guidade meditationsprogram tar itu med vanliga vägspärrar i meditationsträning, så att du kan förhindra de saker som får många människor att ge upp efter några dagar eller veckor: dit hör ett rastlöst sinne, tvivel på sig själv eller kampen för att försöka tillämpa uråldriga principer i våra moderna liv.

Varje fas i tekniken har vetenskapligt bevisats förbättra mentalt välbefinnande, med fördelar som mindfulness, lycka och sinnesfrid.

I denna sammanfattning förklaras inledningsvis de olika faserna och boken avslutas med en guidad meditation i realtid. Du behöver då bara lyssna och följa med. Med regelbunden övning kommer du att kunna utföra stegen på egen hand och utan behov av guidning. Du kan utföra denna meditation från bekvämligheten i din säng, på ditt kontor eller på ditt nästa flyg, var eller när du vill.

***

Det är viktigt att nämna att denna sammanfattning av boken inte har någon som helst anknytning till författaren till den ursprungliga boken; den är INTE kopplad till originalförfattaren eller utgivande förlag och detta är INTE originalboken. Den har inte för avsikt att ersätta originalboken utan hjälpa läsaren att förstå innehållet och få en kortfattad, men tillräcklig, överblick.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone