Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Varför ska vi dansa? Vi är ju redan ihop.
Isbn: 978-91-8881-332-9
Förlag: Whip Media
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2018
Uppläsare: Håkan Mattsson
Length: 3 timmar 32 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Varför ska vi dansa? Vi är ju redan ihop.

Den 16 mars 2014 gifte sig fotografen Grace Gelder med sig själv eftersom hon ansåg att ett förhållande med någon annan skulle innebära alltför mycket arbete.

Jag känner visserligen inte Grace Gelder, men jag håller med henne om att ett förhållande med en annan person kräver en hel del. Förhoppningsvis inte för mycket, men ofta så mycket att många faktiskt inte orkar hålla ut.

Med den här boken vill jag dela med mig av mina erfarenheter av affärsrelationer, i den fasta övertygelsen att de även kan appliceras på privata relationer. I grunden byggs och bibehålls nämligen alla relationer på exakt samma sätt, oavsett om de är privata eller relaterade till jobbet. På det här området finns det alltså massor som vi kan lära oss och utveckla åt båda hållen.

Min målsättning i de allra flesta relationer är vänskap. Börjar vi tänka i termer som vänskap och vän, istället för affärer och affärsbekant, kommer relationen att bli mer framgångsrik. Och tvärtom - kunskapen om affärslivets viktiga diplomati kan med framgång också användas i privata sammanhang.

Förhoppningen är att dessa erfarenheter och insikter ska hjälpa både dig och mig att ta hand om våra relationer på ett ännu bättre sätt.
Relationer handlar om förståelse och sympati för andra människor, men innan du försöker förstå andra måste du förstå dig själv.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone