Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Självkärlekens läkande energi
Isbn: 978-91-7747-856-0
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Christina Njie Sjögren

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Självkärlekens läkande energi

Självkärlekens läkande energi

MeditationenSjälvkärlekens Läkande energi” ger dig redskap för att återknyta till din självkärlek, och den passar både för nybörjaren och för den som har mediterat innan.
 I meditationen leder Christina oss tillbaka till den självkärlek som vi närsomhelst kan återknyta till. I djup avslappning och i medveten närvaro möter vi oss själva - i djup kärlek, harmoni - med ömhet och glädje. När du lyssnar öppnar du upp för healing där du kan, genom att återknyta till din självkärlek, transformera de tankar och känslor du anammat som blockerar din respekt och kärlek till dig själv.
När du blir medveten om hur du kan återknyta till din självkärlek i ditt liv, ser du hur du skapar nya känslomässiga utgångspunkter och därmed får möjligheter till nya val och handlingar
- i din vardag och i ditt liv. Du kommer i kontakt med det kärleksfulla ursprung  du har inom dig,  som kan leda dig till läkning och bättre hälsa.

Om Christina : Författaren Christina Njie Sjögren , som bl.a är lärare i Idrott och hälsa och hälsopedagogik är också Folkhälsovetare, Reiki-healer och Zonterapeupt, och har 15 års erfarenhet av att i vuxenutbildningen och folkhögskola utbilda kvinnor i hälsa - på många olika plan. Christina är också coach och författare till boken och webutbildningen “ Bemästra din energi” som båda kommit ut under 2017. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone