Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Nyfikenhetens läkande energi
Isbn: 978-91-7747-857-7
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Christina Njie Sjögren

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Nyfikenhetens läkande energi

Nyfikenhetens läkande energi

Meditationen “ Nyfikenhetens läkande energi”  ger dig genom medveten närvaro i djup avslappning inre bilder och upplevelser som guidar dig tillbaka till din inneboende, medfödda nyfikenhet och lust att upptäcka livets små mirakler och vardagsglädje. Du blir vägledd genom meditationen där du kommer fram till din själs öppna, lugna, nyfikna, ursprungliga, glädjefyllda nyfikenhet. Du möter dig själv- öppen, inspirerad och nyfiken. Känslan du tar med dig ger dig redskap att använda i din vardag och i ditt liv - i de situationer du önskar dig större frihet, flera valmöjligheter och mod att välja nytt.
När du lyssnar öppnar du upp för den källa till inspiration och energi som du föddes med och som Du för alltid har inom dig.
När du blir medveten om din inneboende nyfikna upptäckarlust och energi får du möjligheter till nya val och handlingar i ditt liv- genom den kraft Du redan besitter.
Meditationen passar både för nybörjaren och för den som har mediterat innan.

Om Christina : Författaren Christina Njie Sjögren , som bl.a är lärare i Idrott och hälsa och hälsopedagogik är också Folkhälsovetare, Reiki-healer och Zonterapeupt, och har 15 års erfarenhet av att i vuxenutbildningen och folkhögskola utbilda kvinnor i hälsa - på många olika plan. Christina är också coach och författare till boken och webutbildningen “ Bemästra din energi” som båda kommit ut under 2017. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone