Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Den djupa glädjens läkande energi
Isbn: 978-91-7747-860-7
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Christina Njie Sjögren

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Den djupa glädjens läkande energi

Den djupa glädjens läkande energi
Meditationen “ Den djupa glädjens läkande energi” återför dig, genom medveten närvaro, till din själs inre glöd -den glöd som för dig närmare din inre glädje och och kärlek och din bubblande inre skimrande energi. Du uppfylls av en inre ton av glädje och kraft och du återknyter till tillförsikt och framtidstro-genom glädjens trygga energifyllda rörelse framåt.
I djup avslappning visar Din inneboende Glädje dig bilder av din glöd och din kärleksfulla smittande bubblande energi som uppfyller hela din kropp.
Med glädjen som redskap ser du dig själv, med känsla av positiv framtidstro, djupt respekterad av dig själv, och Du kan så möta dina utmaningar i vardagen med en nyfunnen känsla av glädje-
i varje cell i din kropp.
Din själs inneboende glädje och energi har möjligheten att transformera din känsla av mening och mål i ditt liv, och din inre Glädje kan bli en kraftfull kompanjon i skapandet av ett nytt glädjefyllt Du- genom den kraft Du redan besitter.
Meditationen passar både för nybörjaren och för den som har mediterat innan.

Om Christina : Författaren Christina Njie Sjögren , som bl.a är lärare i Idrott och hälsa och hälsopedagogik är också Folkhälsovetare, Reiki-healer och Zonterapeupt, och har 15 års erfarenhet av att i vuxenutbildningen och folkhögskola utbilda kvinnor i hälsa - på många olika plan. Christina är också coach och författare till boken och webutbildningen “ Bemästra din energi” som båda kommit ut under 2017. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone