Jump to content
Cover for Nakendiscot : eller hur jag överlevde skilsmässan och gick från känslomässigt korkad till kåt, glad och tac
Isbn: 978-91-7523-768-8
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Memoirs & Biography Psychology
Accessible since: March 2017
Narrator: Karin Isberg
Length: 7 hours 16 minutes

Audiobook

Nakendiscot : eller hur jag överlevde skilsmässan och gick från känslomässigt korkad till kåt, glad och tac

En bok om att hitta sig själv.

Jag låg en natt och kunde inte sova. Jag tänkte på hur mycket bättre mitt liv hade blivit efter skilsmässan, hur bra jag mådde och jag funderade över vad som hade hänt egentligen. Hur hade jag hamnat här?

Karin Isberg levde i ett lyckligt äktenskap med en framgångsrik man, söta barn och fint hus. Trodde hon. På ytan såg det perfekt ut. Nu har fasaden av den lyckliga kärnfamiljen raserats och hon har tvingats inse att hon ljugit för sig själv under många år. Men med hjälp av en bra terapeut, tantrakurser, nakendisco och diverse tokerier har hon gått från total botten till lycka.
Hon har förstått att livet inte bara behöver handla om prestationskrav och plikter, utan också kan levas kärleksfullt och bejakande. Hon har helt enkelt blivit en kåtare, gladare och tacksammare människa. Det här är hennes berättelse om hur det gick till.

Nakendiscot är en rolig och befriande bok om konsten att genomleva en skilsmässa, ta ansvar för sitt liv och finna livsglädje. Med hög igenkänning lotsar den dig igenom en skilsmässas alla faser och känslomässiga berg- och dalbana. Nakendiscot tar oss med på en utvecklingsresa som lär oss att lyssna på oss själva.
Karin Isberg är omvärldsanalytiker och föreläsare.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone