Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jag väljer att leva
Isbn: 978-91-8985-843-5
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Jag väljer att leva

När den svarta minneslådan vaknade i mitt huvud fanns det ingen återvändo. Känslorna av skuld, skam och skräck snurrade runt som en karusell i mitt huvud, alla män blev våldtäktsmän, det våldtagna lilla barnet i mitt vuxna jag tog över mitt liv. Hjärnan kunde inte längre skilja på dåtid och nutid, jag upplevde övergreppen igen och igen. Jag hade drabbats av akut ptsd ...

Där och då trodde jag att jag höll på att bli galen och jag sökte med ljus och lykta efter rätt hjälp. Denna bok kan hjälpa dig som har blivit utsatt, men den kan också läsas av alla som vill ha mer kunskap om ptsd. Jag berättar min historia om hur minnet öppnas och vad den svarta lådan innehåller, vilka konsekvenser de sexuella övergreppen har gett mig i relationen till män, min väg till läkning och hur jag får kontakt med mitt inre utsatta barn genom traumaterapi. I slutet av boken finns handfasta tips (Verktyg) som kan leda till ett bättre liv för dig som varit utsatt.


Jag, Johanna Lundmark, är en norrlänning som för 26 år sedan hamnade i Stockholm. Idag är jag mitt i livet och tacksam för allt som livet erbjuder. Jag är kvinna, mamma, vän, kollega, lärare, föreläsare, Reiki healer, medium och en överlevare.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone