Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Styckmordet i Halmstad och fyra andra mordfall
Isbn: 978-87-2633-009-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: oktober 2023
Uppläsare:
Håkan Mohede
Helena Gezelius
Kristina Leon
Thomas Engelbrektson
Mitcho Batalov
Length: 4 timmar 10 minuter

Ljudbok

Styckmordet i Halmstad och fyra andra mordfall

"Styckmordet i Halmstad och fyra andra mordfall" är en samling som kastar ljus på några av de mest omskakande och gåtfulla mordfallen i Nordens historia. Samlingen består av fem olika mordfall, tidigare publicerade som enskilda titlar, och erbjuder en unik inblick i de polisutredningar som följde på dessa mörka brott.

Vid Nissans strand i centrala Halmstad upptäcks ett människohuvud fastfruset vid ån, ett fynd som inleder en av de mest omfattande utredningarna i Hallandspolisens historia.
En antikhandlare hittas död i sin lägenhet i Malmö. Utredningen avslöjar tidigt den häpnadsväckande dödsorsaken – förgiftade chokladpraliner.
Följ polisens arbete i jakten på mördarna till dessa och flera fasansfulla brott.

Samlingen består av: Styckmordet i Halmstad, Makabert fynd i Fabbesjön, Pralinmordet i Malmö, Mordet på Marina Johansson och Michael-fallet.

Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone