Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ett dockspel
Isbn: 978-91-7799-510-4
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Sofia Berntson
Length: 8 timmar 7 minuter

Ljudbok

Ett dockspel

En varm sommarnatt försvinner trettonåriga Stella Månsdotter från sina föräldrars rum på boutiquehotellet La Maison i Söderköping. En omfattande sökinsats inleds på anläggningen och utmed de intilliggande slussarna. Ett arbete som försvåras av det stora antalet turister som dagligen passerar Göta kanal.
Hannes Karlsson, polis i området, råkar av en händelse bo på hotellet vid tidpunkten för försvinnandet och är därmed först på plats. Bland hotellets övriga gäster finns förutom flickans föräldrar och deras vänner, en känd podcaster, en tidigare dömd rånare och en familj som nyligen förlorat sitt barn i en tragisk händelse. Ingen av dem säger sig ha sett flickan under den berörda natten, men ju fler kopplingar som polisen finner mellan Stella och hotellets gäster, desto mer uppenbart blir det att någon av dem ligger bakom hennes försvinnande.

Anna Roos är civilekonom och författare. Hon bor med sin man och dotter i Trosa där också hennes hyllade serie Morden vid världens ände utspelar sig.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone