Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kraften i att leva medvetet
Isbn: 978-91-9879-730-5
Förlag: Aware Production
Kategori:
Religion Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Kraften i att leva medvetet

Kraften att leva medvetet. Väck ditt sanna jag bjuder in till självinsikt och ökad medvetenhet. Hur definierar man en sanning? En sanning är något som vi tror är rätt utifrån den information som vi har att tillgå för stunden. Vi kan också känna att något är sant, utan att vi på något sätt kan bevisa det. Det vi anammar som vår sanning bygger på präglingar, kulturella aspekter, uppfostran och på vår egen upplevelse. Vi kan intellektuellt tro att något är sant för att det är så vi blivit lärda, och vi kan samtidigt känna att vi ändå inte riktigt tror att det är sant, att det borde finnas något annat, något annat sätt, något mer. 

Tron kan försätta berg, tron kan hålla oss fångna, tron kan begränsa oss och hålla oss tillbaka. Tron kan också bryta oss loss ur olika paradigm. Vad som är sant eller inte är bara en fråga om perception. När vi ändrar vår perception, förändras vår sanning, och därmed vårt liv. Livet bjuder oss på en massa olika upplevelser, och vi kan varje dag välja att ändra vår perception och byta ut våra begränsande sanningar till mer tillåtande sanningar. 

(Denna bok har tidigare släppts med namnet: Fuckmasté, det fucked up i mig ser och hedrar det fucked up i dig.) 

BONUS: Kia bjuder på några kapitel ur kommande bok. 

Författarpresentation: 

Kia Temmes är bland annat inspiratör, mentor, coach och författare med lång erfarenhet av att på olika sätt hjälpa människor att öka sin medvetenhet. Kia har skrivit och producerat flertalet guidade meditationer och guidade godnattsagor för barn. Hon har lång erfarenhet av att jobba med människor, både i grupp och individuellt. Kia streamar live på Youtube med sin vlogg; Leva medvetet, ett nyfiket utforskande, där hon utforskar insikter och erfarenheter i nyfikna samtal med olika gäster. 

Kia är allt detta och mycket mer, men framför allt är hon människa, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt. Med ett stort hjärta och en hög närvaro brinner hon för att hjälpa människor till ett rikare själsliv genom ökad medvetenhet.

”Bland det bästa jag vet är att se hur människor förvandlas och hur deras ögon börjar lysa när de får en insikt som leder till ökad medvetenhet.”

 Målgrupp: Du som är nyfiken, vill öka din medvetenhet och finna meningen med livet.

 



EPUB3: Reflowable, Scripting


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone