Jump to content
Cover for Belle - Chips nya vän - En berättelse om medkänsla
Isbn: 978-87-2808-399-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: September 2022
Narrator: Emma Stocke
Length: 9 minutes

Audiobook

Belle - Chips nya vän - En berättelse om medkänsla

Tekoppen Chip är uttråkad. Alla på slottet är upptagna och ingen har tid att leka med honom. Men en dag får Chip en ny vän som alltid har tid att leka. Chip är glad. Men bara fram tills dess att hans nya vän plötsligt får för sig att rymma ...© Disney. All rights reserved.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone