Jump to content
Cover for Pimpa - Pimpa och julöverraskningen
Isbn: 978-87-2800-776-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books Children's books with pictures
Accessible since: September 2022
Narrator: Amanda Krüger
Length: 16 minutes

Audiobook

Pimpa - Pimpa och julöverraskningen

Pimpa träffar Olivia för första gången på julaftonskväll, när den lilla ankungen dyker upp i en julklapp! De blir goda vänner och Pimpa tar hand om Olivia som en storasyster. Hon lär henne att tvätta sig och klä på sig, förklarar skillnaden mellan gott och ont, berättar för henne vad saker och djur hon möter kallas och visar henne hur vackert där är när vintern övergår till vår.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2020 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga EgmontTecknaren Francesco Tullio Altan skapade Pimpa som en present till sin dotter 1975. Sedan dess har över 150 berättelser med Pimpa publicerats och sålts i fler än 6,5 miljoner exemplar. Pimpa har också haft huvudrollen i flera framgångsrika program som producerats av det stora italienska tv-bolaget RAI.

Nu är Pimpa redo att bli en lojal följeslagare för en ny generation. Böckerna är perfekta för såväl små barn som deras äldre syskon, och hela familjen kan njuta av äventyren tillsammans.

© Franco Cosimo Panini Editore Spa © 2001 Francesco Tullio Altan / Quipos Srl (P)2022 Saga Egmont

Pimpa är en glad hund med röda prickar. Tillsammans med sin vän och ägare Armando – en man med imponerande mustasch och plommonstop – ger hon sig ut på färgstarka och roliga äventyr. Varje berättelse bjuder på en värld fylld av nya vänner, fantasi och nyfikenhet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone