Jump to content
Cover for Askungen - Framgångens sötma - En berättelse om att dela med sig
Isbn: 978-87-2808-402-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: September 2022
Narrator: Kim Bergkvist
Length: 8 minutes

Audiobook

Askungen - Framgångens sötma - En berättelse om att dela med sig

Askungen ska baka en mycket speciell födelsedagstårta till den årliga kungliga tårttävlingen. Men hennes elaka styvmor och de onda styvsystrarna gör det inte lätt för henne. Och det visar sig att Askungen inte har tillräckligt med ingredienser för att baka kakan. Vad ska hon ta sig till?
© Disney. All rights reserved.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Lyssna till magiska berättelser med Disneys fantastiska prinsessor Jasmine, Rapunzel, Snövit, Mulan, Vaiana, Törnrosa, Askungen, Pocahontas, Tiana, Belle, Ariel och Merida. Följ med på skattjakt med Ariel, gå på bal med Askungen, lös mysterier med Snövit och fira kinesiskt nyår med Mulan. Plocka fram din finaste klänning och putsa glasskorna – nu ska vi på äventyr, som en riktig prinsessa!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone