Jump to content
Cover for Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten
Isbn: 978-87-2670-528-7
Publisher: SAGA Kids
Category:
Novels 3-6 years Children's books Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: August 2022
Narrator: Simon Gregor Carlsson
Length: 16 minutes

Audiobook

Avengers - Begynnelsen - Härifrån till evigheten

Avengers-teamet blir ombedda att gå i strid mot Thanos, för att säkerställa att han inte kommer i besittning de sex evighetsstenarna. Hjältarna åker till Astra, där de en efter en försöker att ta kål på den stora Thanos. Ingen framgång. Laget är nära att ge upp. Men tillsammans är de starka! Hjältarna bestämmer sig för att ge uppdraget en sista chans.© Disney/Marvel. All rights reserved.

Följ med till MARVELS fantastiska universum! Lyssna på häftiga berättelser med Avengers Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms Marvel, Star-Lord, Deadpool och alla andra hjältar och skurkar från MARVELS otroliga skattkammare. Ta på dig din mantel och hitta din inre superhjälte – nu drar vi på fartfyllda äventyr!

I Avengers kämpar de största (och minsta) superhjältarna tillsammans för att rädda världen från farliga superskurkar och onda krafter. Möt Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Black Panther och alla de andra, och följ med på spännande äventyr med världens mäktigaste hjältar!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone