Hoppa till innehållet
Omslagsbild för ZuperZara & ZuperZorro . Sagor genom barnkonventionen
Isbn: 978-91-9875-233-5
Förlag: Candygirl Publishing
Kategori:
9-12 år
Tillgänglig sedan: juli 2022
Uppläsare: Elisabeth Roxenstierna
Length: 32 minuter

Ljudbok

ZuperZara & ZuperZorro . Sagor genom barnkonventionen

Hej!
Vad roligt att just du vill ta del av ZuperZara & ZuperZorro – 10 sagor om barns rätt. Om du som barn lyssnar och känner igen dig i det svåra rekomenderar författaren dig att prata med någon som du känner dig trygg med eller kontakta BRIS 116 111. 

Boken har även skapats för att öppna upp för livliga diskussioner med barnen du som förskollärare och lärare möter. Materialet är även prövat av förskollärare och lärare i skolvärlden med framgångsrika resultat. Det kan med fördel användas i olika ämnen och går att vinkla på olika sätt och användas vid diskussioner och lekar. Denna bok är skapad för att kunna prata med barn på ett lättsamt sätt om svåra saker. Du som valt att lyssna på ZuperZara & ZuperZorro är en Zupermodig person och jag gissar att du dagligen möter barn på något sätt, det kan vara som förskollärare, lärare eller på något annat sätt. Ljudboken innehåller 10 sagor, mobbingbacillen, giftabortbacillen, groomingbacillen, ingapengarbacillen, alkoholbacillen, slåbarnbacillen, telefonbacillen, tröttbacillen, argbacillen, och drogbacillen. E-boken innehåller 10 sagor + bonusmaterial med 34 pedagogiska lekar där du som möter barnen i den pedagogiska verksamheten ger dem möjligheten att förstärka deras kroppskännedom, självkänsla samt uttrycka känslor. 
#våldinärarelation #föräldrarsomäralkolister #gromming #barnfattigdom #mobbing #familjehem #bortgiftemål #telefonberoendeföräldrar #utmattningssyndrom.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone