Jump to content
Cover for Smurfarna - Sagosamling 1
Isbn: 978-87-2699-644-9
Publisher: SAGA Kids
Category:
3-6 years Children's books
Accessible since: July 2022
Narrator: Ove Ström
Length: 33 minutes

Audiobook

Smurfarna - Sagosamling 1

I den här sagosamlingen får vi följa med smurfarna på fem smurfande äventyr. Det berättas bland annat om hur smurfarna träffar Smurfan för första gången, och om den mystiska Bzz-flugan som bits och förvandlar smurfarna till små lila argsinta monster. Det berättas även om när hela matförrådet går förlorat i en brand vilket gör att smurfarna måste söka hjälp på ett spökslott.Smurfarna skapades år 1958 av den belgiske tecknaren Pierre "Peyo" Culliford. De små, blå varelserna, som inte är högre än tre äpplen, bor tillsammans i urholkade svampar i en by långt inne i skogen. När de inte leker, bygger, äter, festar eller uppfinner saker så tillbringar de dagarna med att retas med den elake trollkarlen Gargamel och hans katt Azrael som är beredda att göra allt för att bli av med de små smurfarna ...

Från smurfarnas universum finns idag en hel räcka med tecknade serier och barnböcker, filmer och tv-serier, som bland annat kan ses på Netflix och YouTube. Smurfarna och det tillhörande varumärket tillhör Peyo Creations. © 2022 Peyo Creations.


Vässa öronen och följ med på äventyr i det färgglada smurflandet tillsammans med Smurfan, Gammelsmurfen, Musiksmurfen, Muskelsmurfen, Diktarsmurfen, Gladsmurfen och alla de andra härliga små varelserna. Hör vad som händer när Snickarsmurfen vill ut och flyga, när Bagarsmurfen får slut på ägg och när Kokettsmurfens spegelbild plötsligt får liv. Eller rys när Gargamel gång på gång försöker förstöra smurfarnas fridfulla vardag med sina onda planer och farliga trollbrygder. Ett riktigt smurfigt örongodis!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone