Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Djävulens dotter
Isbn: 978-91-7885-882-8
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: juli 2022

E-bok

Djävulens dotter

Djävulens dotter Indra växter upp i Asgård bland vikingar och asagudar. Ovetande om sitt öde tillfångatas hon av Lucifer som låser in henne i helvetet.

Enligt profetian har Indra förmågan att förändra det förflutna. Genom att resa bakåt i tiden via portaler kan hon se till att de som nu har makten aldrig får den.

Kung Laurin regerar över Rosendalen med makt och magi. Indra blir fritagen av honom och får för första gången starka känslor för en man. Det uppstår en ömsesidig attraktion men Laurin har en egen agenda och kan inte tillåta sig själv att falla för Indra. Han behöver henne för att nå slutmålet ingenting annat. En skuld finns kvar och den måste betalas.

Erotiken slår ut i full blom - men Indra måste fly Laurin och lämna hans trollbundna slott bakom sig när hennes sjuåriga lillebror Joar blir tillfångatagen av Lucifer.

Tillsammans med sina bästa vänner, Vimar och Brage, beger sig de tre vännerna ut på en lång, riskfylld resa för att försöka befria lille Joar. Djävulens dotter är en erotisk och äventyrlig fantasyroman om att våga följa sitt hjärta. Där kampen mellan ljusets dotter och mörkrets son bara har börjat.



EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone