Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Förhandla mer!
Isbn: 978-91-8037-442-2
Förlag: Tukan Förlag
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: juni 2022
Uppläsare: Carl Fhager
Length: 3 timmar 57 minuter

Ljudbok

Förhandla mer!

Vem vill inte leva ett roligare och rikare liv? Vem vill inte sätta guldkant på tillvaron? Slippa köa på flygplatsen, flyga med generöst benutrymme och ett glas champagne i handen. Uppgradera det tråkiga hotellrummet till en lyxig svit utan extra kostnad. Eller inleda lönesamtalet med chefen självsäkert och förhandla sig till tidigare okända förmåner.

Hur du lyckas förhandla dig till ett roligare och rikare liv får du lära dig i den här boken. Dessutom får du svar på viktiga frågor vi alla ställer oss. Vad ska man tänka på vid försäljning eller köp av bostad? Ska man lägga det första budet eller inte? Kan man pruta i en vanlig butik? Du får också veta vilka hemliga knep du ska använda när du ska köpa något på allt från den stora basaren i Istanbul till digitala plattformar som Blocket.

I Förhandla mer! 6 steg till ett roligare och rikare liv får du i tydliga steg lära dig hur du blir en fullfjädrad stjärnförhandlare. Med hjälp av enkla verktyg sparar du inte bara tid och pengar, utan du lär dig även konsten att inleda, genomföra och avsluta en affär. I ett bonuskapitel får du dessutom en inblick i en professionell förhandlares vardag. Här får du komma in bakom kulisserna i affärer med fotbollsspelare som man annars bara läser om i tidningarna eller hör om på nyheterna.

Carl Fhager är advokat på MAQS advokatbyrå. Han är bland annat specialiserad på att hjälpa olika aktörer i förhandlingsprocesser, där det ofta handlar om att sälja allt från stora företag till fotbollsspelare. När IFK Göteborgs värvning av världsstjärnan Marek Hamsik slog ner som en bomb i Sverige var det Carl Fhager som hade skött förhandlingarna. Carls stora intresse för förhandling har också lett fram till att han startade Förhandlingspodden. Den är en av Sveriges största affärspoddar med hittills 120 avsnitt och 1 miljon lyssningar. Bland gästerna märks Jan Eliasson, Laila Bagge och Ernst Billgren.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone