Jump to content
Cover for Utmaningen
Isbn: 978-87-2694-171-5
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2021
Narrator: Maria Franceschi
Length: 3 hours 36 minutes

Audiobook

Utmaningen

Sabotagen på AB Dataexport började med olyckan i den stora kapmaskinen då en man förlorade livet. Fast då anade ingen att det rörde sig om sabotage.
Kort dessförinnan hade Linda Berg anställts på företaget. Jobbet var en utmaning, allt var nytt och spännande. Dessutom var hon på god väg att förälska sig i sin chef. Det fanns dock ett moln på himlen. Redan första veckan hade hon kommit på kant med den vackra Alexandra, VD-sekreteraren som såg en rival i Linda.
När ännu ett sabotage upptäcks börjar Linda på egen hand att undersöka dem. Spåren leder till ett hemligt utvecklingsprojekt men där tar de slut. Vem har intresse av att skada företaget och varför? Och vem är spindeln i nätet? Att någon på AB Dataexport är inblandad är Linda övertygad om.

Utmaningen är den första delen i serien om Linda Berg – en ung kvinna mitt i karriären som då och då råkar ut för de mest halsbrytande äventyren.

Gunnar Dahl, född 1942, är en svensk författare och historiker. Till hans produktion hör såväl historiska fackböcker, om bland annat Romerska riket och 1800-talets Europa, som spänningsromaner.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone