Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Marta och det klappande hjärtat
Isbn: 978-91-7634-185-8
Förlag: Idus förlag
Kategori:
3-6 år
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Mikael Rosengren
Length: 10 minuter

Ljudbok

Marta och det klappande hjärtat

Marta och Philly har en toppendag. De ska gå på 70-årskalas hos pensionärskompisen Gösta och håller på att fixa världens bästa present!
Mitt i allt fix dyker plötsligt sura tanten i port nummer 5 upp. Marta har varit rädd för henne så länge hon kan minnas.
Men saker och ting är inte alltid som de verkar och kanske finns det även något som kan göra sura tanten glad?

I böckerna om Marta utforskar författaren Annika Jeppsson och illustratören Emma Ganslandt vardagens mystik och magi. Marta och det klappande hjärtat är en fristående del i bokserien om Marta.

Briljant! tycker Bibliotekstjänst som ger boken högsta betyg!
"Boken påminner oss om hur viktiga vi är för varandra och hur livsavgörande ett möte kan vara, som läsare blir man både berörd och rörd. Det är fint komponerat, gripande berättat med bra driv och med schvung i dialogen. En fin eftervärme dröjer sig kvar efter avslutad läsning. Emma Ganslandts illustrationer kommunicerar och speglar berättelsen perfekt och porträtterar en inbjudande miljö man gärna bosätter sig i. Vi människor skildras som de mångfacetterade individer vi är, trots rädslan kan Marta ändå känna "ett ledset hugg i hjärtat" för sura tanten då hon inte ens kan vara glad när det är kalas. Fint! Rekommenderas å det bestämdaste med en förhoppning om flera i serien, gärna oräkneliga till antalet."
Lektör Maria Nestorzon, BTJ-häfte 8:2021

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone