Hoppa till innehållet
Omslagsbild för HW & Akkila, Mördande rättvisa
Isbn: 978-91-8777-987-9
Förlag: Anomar Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Magnus Roosmann
Length: 9 timmar 2 minuter

Ljudbok

HW & Akkila, Mördande rättvisa

Två unga killar hittas mördade i Hjällboskogen och fastbundna vid ett träd. När Hassim kommer till avdelningen får han ett samtal av sin chef, Boel, som är mycket upprörd. Dels har hon inte fått tag på Hassim på telefon och dels för att morden misstänks ha utförts av nazister. Media har redan svarta rubriker med ordet: Hatbrott!

  
Hassim och hans team får under utredningen veta att killarna begått grova våldtäkter och andra brott, men inte fått några nämnvärda straff på grund av sin låga ålder. Misstankar om att killarna kan ha mördats som hämnd får teamet att ge sig ut, söka upp offren och deras anhöriga.
En ny kollega, kriminalinspektör Ellinor Ljung, placeras i Hassims team och han vet inte riktigt hur han ska ta det. Det framkommer också att Ellinor och Patrik haft ett förhållande före han träffade Jonna. Kommer det att bli ett problem?

Det inträffar ytterligare ett mord. En ung flicka har sänkts ner i Oxsjön. Men vem är hon? Varför är det ingen som saknar henne?

Mördande rättvisa är den fjärde delen i Ramona Franssons nya verklighetsbaserade fristående deckare med kriminalkommissarie Hassim Wiklund och hans schäferhund Akkila. Tidigare böcker är de elva deckarna med Greger Thulin boende i Skärhamn, och trilogin med kriminalkommissarie Leah Quiller skipar rättvisa två gånger.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone