Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jag sa, ja!
Isbn: 978-91-7885-427-1
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Kulturhistoria
Tillgänglig sedan: mars 2021

E-bok

Jag sa, ja!

Har du sagt ja till din livspartner och står inför en av dina största dagar? Då håller du rätt bok i handen. Denna bok berikar dig med historia och skratt fram till bröllopsdagen!

Du har sagt ja till din livspartner och börjar planera bröllopsceremonin och festen in i minsta detalj. Kanske tillsammans med en koordinator, en erfaren vän, en hängiven partner eller med den där bröllopshandboken. 

I slöjspekulationer, val av bestman, räknandet av tårtvåningar och beräknandet av klänningskostnader är det lätt att tänka sig att bröllop alltid fungerat på samma sätt. Men i den här boken får du lära dig att sådant inte är fallet.

Låt dig inspireras av hur européerna grundlade bröllopstårtan, om vad something blue egentligen står för och varför brudgummens skor ofta försvinner i Indien. Genom bröllopskoordinatorer och brudpars återblickar får vi dessutom ta del av hur ett bröllop kan gå till, på riktigt. Genom bokens gång får du en unik inblick i bröllopets historia och bröllopshistorier från nuet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone