Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dolda mördare
Isbn: 978-91-8023-018-6
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Charlotta Åkerblom
Length: 13 timmar 36 minuter

Ljudbok

Dolda mördare

Andra boken i den nya serien om deckarlegenden Jane Tennison

»En helt fängslande intrig full av vändningar.« The Guardian

»Mästarinnan av spänning. En lysande berättare.« Daily Express

En prostituerad kvinna i blå pälskappa kommer gående, till synes ensam, i mörkret i Hackney Fields. Men någon väntar på henne…
En kvinna hittas död i sitt badkar, med ett sovande litet barn i rummet bredvid. Rör det sig om en olycka – eller om ett till synes perfekt genomfört mord?
När Jane Tennison befordras till kriminalassistent i Londondistriktet Bow Street drabbas hon direkt av inre konflikter. Hennes långt mer erfarna kollegor rör sig snabbt från det ena fallet till det andra, medan Jane ofta tvivlar på deras slutsatser. När hon blir involverad i ett fall som rör en rad våldtäkter tvingas Jane sätta sitt eget liv på spel. Ska hon anpassa sig till polisdistriktets allmänna linje – eller riskera sin position genom att trots allt söka sanningen?

LYNDA LA PLANTE, född i Liverpool 1943, är en brittisk roman- & manusförfattare. Hon tilldelades det prestigefyllda litteraturpriset Edgar Allan Poe Writer’s Award för TV-serien Prime Suspect. Serien vann även en Emmy Award.

»Lynda La Plante tar dig i kragen och trycker upp dig mot väggen. Det är inte ett dugg överraskande att det görs en ny TV-serie av Tennison.« The Independent

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone