Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Någon annans tidsfördriv
Isbn: 978-91-7795-515-3
Förlag: Bokförlaget Polaris
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Någon annans tidsfördriv

Den goda nyheten är att Petter har potential att bli en perfekt pojkvän. Den dåliga nyheten är att han inte existerar, men det vet inte Doris om. Än. När han inte dyker upp till deras första dejt börjar hon ana oråd och snart visar det sig att hon inte är den enda han lurat via olika dejtingappar. I jakten på Petters riktiga identitet tar Doris hjälp av sociala medier och startar ett kvinnligt hämndkollektiv med syfte att avslöja honom en gång för alla.

Samtidigt tvingas hon hantera sin krångliga familj hemma i Värmland. Familjen är dock inte krångligare än de oregerliga deltagare hon tampas med i jobbet som pressansvarig för skandalsåpan Château Amore. Säsongen, som beskrivs som den sjukaste någonsin, innehåller allt från fuskanklagelser och homofobi till en dramatisk final som också får förödande konsekvenser för Doris egen framtid.

Någon annans tidsfördriv är en samtida, smart och medveten underhållningsroman. En hyllning till chic lit-genren, som inte väjer för att skrapa rejält på den glamourösa storstadsytan. Ann Edliden (f. 1984) jobbar som kultur- och nöjesjournalist på TT Nyhetsbyrån i Stockholm. Hon kommer från Karlstad, där hon en period drev egen vintagebutik, och har jobbat på Sveriges Radio, SVT, Aftonbladet och Expressen. Någon annans tidsfördriv är hennes debutroman.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone