Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Svit 740
Isbn: 978-87-2675-467-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2020
Uppläsare: Anders Mathlein
Length: 7 timmar 45 minuter

Ljudbok

Svit 740

Burt Kobbat får äntligen vila huvudet mot den efterlängtade huvudkudden. Sömnen välkomnar honom, men det tar inte många sekunder innan han rycks upp en högljudd telefonsignal. Det läcker på kärnkraftverket Lovisa och han är den enda på redaktionen med tillräckligt vass penna för att ta sig an uppdraget. Yrvaken, men som alltid redo för uppdrag.

Det läckande kärnkraftverket leder till än mer brännande nyheter att täcka. Samtidigt som Finland går mot presidentval. Burt Kobbat får skjuta på en god natts sömn på obestämd framtid.

Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, är en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för både Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, båda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterär författare har han bland annat skrivit en rad populära deckarromaner om journalisten Burt Kobbat.

Serien om Burt Kobbat följer stjärnreportern och utspelar sig i framtiden. De är thrillers som går i satirens tecken och oftast handlar om ämnen tagna direkt från löpsedlarna.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone