Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Låt mig bara vara din
Isbn: 978-91-7885-321-2
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Bobo Engström
Length: 14 timmar 33 minuter

Ljudbok

Låt mig bara vara din

Adam har allt. Eller har han det? Han är hockeyproffs i Nordamerika, bor i en lyxig våning på Manhattan och har en flickvän som tilldrar sig andra killars blickar. Trots detta tyngs han av en stor hemlighet, en hemlighet han dolt i hela sitt vuxna liv.

En dag kommer det ett brev poststämplat i Sverige som gläntar på den garderobsdörr som Adam desperat har försökt hålla stängd. Två personer känner till hans stora hemlighet, och han inser att han behöver göra upp med dem bägge för att bli fri.

Resan till Sverige blir en resa tillbaka i tiden. Återigen sveps han med i den himlastormande förälskelsen han en gång valde bort och återigen är han tvungen att välja mellan två sidor av sig själv, men denna gången är insatsen högre. Låt mig bara vara din är en kraftfull skildring av förbjuden kärlek, rädsla och hopp.

Peter Sundberg är en av Sveriges mest älskade programledare i radio. Han är född i Piteå men bor sedan länge i Stockholm där han studerat på Dramatiska Institutet. Sedan 2003 arbetar han som programledare på Sveriges Radio där han sänder nattradioprogrammet Vaken med P3 och P4. Tidigare har han bland annat arbetat på Norrbottens-Kuriren. Nu tar han steget tillbaka till skrivandet och debuterar med en relationsroman som delvis utspelar sig i hans hemtrakter.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone