Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Riddarfjärden 7° i oktober
Isbn: 978-91-8924-742-0
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: David Sundén
Length: 7 timmar 55 minuter

Ljudbok

Riddarfjärden 7° i oktober

De tre gärningspersonerna var misstänkta för grovt olaga hot och tvång, grov misshandel, grovt sexuellt tvång, egenmäktigt förfarande och vapenbrott. Hur det gick för de inblandade i detta kriminalfall får ni reda på i "Riddarfjärden 7 grader i oktober", den första boken i true crime-serien Verkligheten bakom rubrikerna.

"Riddarfjärden 7 grader i oktober" är en dramatisering med avstamp i domen, läsaren får lära känna Team 5311 och hur de tar sig an aktuella, komplicerade och uppmärksammade fall. Alex Bengtsson håller samtiden i handen när hen realistiskt och krasst speglar vardagen inom svensk polis. Som lyssnare kastas du mellan autentiska fall samtidigt som du får insyn i brott som fortfarande pågår. Det är en skrämmande inblick i den brutala verkligheten bakom rubrikerna, en verklighet som i dag är vardag för många poliser.

Alex Bengtsson är en pseudonym för författarna som har mångårig erfarenhet inom olika delar av rättsväsendet, bland annat inom polismyndigheten och dess arbete med spaning mot organiserad brottslighet men serien bygger också på underrättelser från Domstolsväsendet och andra myndigheter.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone