Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hålla tand för tunga
Isbn: 978-87-2668-421-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Feelgood
Tillgänglig sedan: september 2020
Uppläsare: Björn Löfgren
Length: 13 timmar 26 minuter

Ljudbok

Hålla tand för tunga

Han hann inte tänka någonting innan brevbomben detonerade i hans hand. Sprängkraften splittrade större delen av hans överkropp i smådelar som spreds runt i rummet och hans kollegor möttes av den groteska synen när de kom inrusandes för att se efter vad som hänt ...

Sommaren har anlänt till den lilla stade Fors. Åkerns travbana förbereder sig för säsongens tävlingar och alla har höga förväntningar på banans nya stjärnhäst. Men i skuggorna lurar mörkret och kriminalinspektör Stig Elofsson och kollegan Nilsson får fullt upp när en våg av sprängdåd sprider sig bland stadens myndigheter. Samtidigt stöter reportern Lennart Eriksson på problem och han tvingas rannsaka sina journalistiska ideal när han återigen måste hantera sin före detta kollega från fabriken. Ska han hålla tand för tunga eller följa sin moraliska kompass?

Björn Persson, född 1967, är en svensk deckarförfattare. Han debuterade som författare i början av 2000-talet och har sedan dess skrivit ett flertal böcker. Han publicerade sin första kriminalroman år 2014, "Som man sår får man skörda". Björn har också ett stort intresse för hästar och är även en travtränare, uppfödare och kusk på amatörnivå.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone