Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ljuset under ytan
Isbn: 978-91-7799-216-5
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2020
Uppläsare: Matias Holm
Length: 16 timmar 27 minuter

Ljudbok

Ljuset under ytan

Skuggorna har förföljt Hanna Mårlind i över tjugo år. Ända sedan den där stormiga eftermiddagen ute i skärgården, den som splittrade hennes familj och brände fast bilder i hennes huvud som hon varken lyckas återkalla eller lägga bakom sig.

Minnena har förföljt Hanna till världstoppen i simhopp och sedan utför igen när karriären dalade. Att bli mamma till Olivia har inte förändrat någonting, och den enda utvägen tycks leda rakt in i det mörker hon så länge försökt fly ifrån.

John Haeger lämnade Norrland för tjänsten som polis i huvudstaden. Och för kärleken. Ingenting blev som han tänkt sig, men när larmet går ut över polisradion den här natten ska allt förändras.

Snart är John indragen i ett fall som trotsar allt förstånd. Vanliga, ostraffade människor förföljer en före detta elitidrottare. Det finns inga synbara kopplingar, inga motiv. Ändå tycks de göra vad som helst för att ta livet av henne.

Stefan Stridh har arbetat som tv-producent i närmare tjugo år, huvudsakligen med underhållning och kriminaldokumentärer. Ljuset under ytan är hans debutroman.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone