Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sägenomspunna skatter
Isbn: 978-87-2638-296-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: maj 2020
Uppläsare: Joachim Bergström
Length: 3 timmar 58 minuter

Ljudbok

Sägenomspunna skatter

I början av 2019 väcktes många amatörhistorikers barndomsdrömmar till liv när ett forskarlag gick ut med världens största skattkarta. Forskarna hade gjort en lista över alla fartyg från det spanska imperiet som förliste mellan 1492 och 1898. Och eftersom många av skeppen säkerligen var fullastade med guld och silver från de amerikanska kolonierna, kan de som lyckas bärga något av dessa vrak se fram emot att bli omåttligt rika.

Historien om de spanska silverskeppen talar inte bara till barndomsdrömmarna. Den visar också att det finns historiska mysterier som fortfarande är olösta. För hur långt vetenskapen än har kommit, är vi inte i närheten av att ha avslöjat världens alla hemligheter.

'Allt om Historia' tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. 'Allt om Historia' är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone