Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lagens korta arm - Andrée Warg Del 3
Isbn: 978-91-7819-152-9
Förlag: Yabot AB
Kategori:
Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2019
Uppläsare: Magnus Tyrgrim
Length: 1 timme 13 minuter

Ljudbok

Lagens korta arm - Andrée Warg Del 3

Hans hjärta slog allt hårdare. Men han fortsatte framåt. Så kände han något annat, något blött och lite klibbigt. Han var nästan på väg att skrika rakt ut. Han höll kvar handen längre än han borde men han förmådde inte att röra den. Med en kraftansträngning flyttade han bort handen och ställde sig upp på knä bredvid sängen. Han kände framför sig igen, kände hår och ett ansikte vars hud var lika kall som is.
-
Andrée Warg lever sina dagar i ett Stockholm som går från 1800-tal till 1900-tal. Det finns en allmän förväntan om det nya århundradet, men Warg är mer intresserad av att tillskansa sig förmögenheter där det går. Många av brotten i staden är råa men Warg är en gentleman och hans raffinerade metoder ger honom både förmögenheter och framgång men även respekt – och med jämna mellanrum löser han brott i bara farten.
-
Återkommen från New York har Warg blivit ett känt namn i Stockholm och miljonären bankir Nils Crona bjuder honom till en helg på Wiks slott. Warg kan givetvis inte motstå frestelsen av denna enorma förmögenhet men ska ett mord och en oväntad gäst få honom att avstå sitt byte?
-
"Det är dramatiskt och spännande från första sidan"
"Sekelskiftesstämningen är genuint genomförd"
"Även denna gång mycket underhållande. Det är verkligen väldigt roligt skrivet"


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone