Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Fenomenet Ingvar Kamprad
Isbn: 978-91-8884-924-3
Förlag: Ekerlids Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Tomas Hanzon
Length: 7 timmar 57 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Fenomenet Ingvar Kamprad

Ingvar Kamprad är smålänningen som möblerade världen. Framgången gjorde honom till en ikon bland företagare – inte bara i Sverige.

 

Han var en känslomänniska, och i centrum stod hans familj, i första hand barnen och hustrun Margaretha. Men till sin familj räknade han också medarbetare, leverantörer och inte minst kunderna. Och inte sällan fick den första familjen stå tillbaka för den andra.

I boken möter vi människan Ingvar Kamprad. Vi följer honom genom hans livsresa och lär känna hans drivkrafter.  Hans liv kantades av stora framgångar, men också av kriser.Författaren har diskuterat fenomenet Ingvar Kamprad med medarbetare, vänner och politiker som alla öppenhjärtigt delar med sig av sina personliga berättelser om Ingvar som vän och arbetskamrat. Ikeas koncernchef Jesper Brodin, styrelseordförande Lars-Johan Jarnheimer, Per Eggenes, vd för Ikea Foundation, och vännerna Göran Grosskopf och Sven-Erik Bucht är några av dem som har bidragit till denna bok.  

Resultatet har blivit en levande berättelse om en extraordinär människa, som blev en legend redan under sin livstid.

 Anders Ström är författare och skribent med fokus på människor, ekonomi och investeringar. Han har tidigare givit ut flera böcker, bland andra Sveriges mäktigaste familjer: företagen, människorna, pengarna.

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone