Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Avklädd - Giselle : Och himlen därtill S1E7
Isbn: 978-91-7697-599-2
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: maj 2018
Uppläsare: Laura Lind
Length: 37 minuter

Ljudbok

Avklädd - Giselle : Och himlen därtill S1E7

Företagets maskeradfest i toppen av Skatteskrapan är en välbesökt begivenhet. Det blir ett utmärkt tillfälle för Giselle och hennes agentkollegor i passande outfits att ta ett nytt grepp på vad företaget egentligen sysslar med. Att säkra sådan information kräver extrema åtgärder och maximal charm. Men så vet de också vad de vill ha och vems sexuella fantasier de behöver uppfylla för en alldeles särskilt lyckad afton.

Sthlm by nite är en erotisk novellserie med tydliga spänningsinslag, en agenthistoria som kittlar på flera plan. Läs vilken del du vill för erotiken eller följ den spännande händelseutvecklingen genom hela serien. Här rör vi oss bland Stockholms mer luxuösa etablissemang och betraktar jetset-livet. Vad händer egentligen bakom lykta dörrar och i de privata sällskapen?

Detta är novell nummer 7 i serien.


Nina Parker rör sig obehindrat i de miljöerna, lyssnar på samtalen och lägger pussel. Kanske är det hon som sitter vid nästa bord?

Bakom pseudonymen Nina Parker döljer sig en bästsäljande författare med internationella framgångar och en särskild förkärlek för det sociala spelet och allt det för med sig.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone