Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Daniels matresa: 9 menyer från världens kök
Isbn: 978-91-8879-935-7
Förlag: Lava förlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: maj 2018

E-bok

Daniels matresa: 9 menyer från världens kök

Mästerkock, matfantast, menyskapare!

Daniel Lakatosz älskar allt som har med mat att göra. Han kom på andra plats i Sveriges Mästerkock 2016 och nu fortsätter han sin matresa.

I den här vackra kokboken, Daniels matresa 9 menyer från världens kök, delar Daniel Lakatosz med sig av sina egna menyer från Japan, Spanien, Mexico, Thailand, Italien, Sverige, Ungern, Polen, Frankrike.

De 9 menyerna innehåller allt från fördrink och mingelsnittar till dessert. Ett axplock ur menyerna: Japansk råbiff på oxfilé med lotusrotchips och misomajonnäs, Negimaki biffrullar med sparris och teriyakisås, Vegetariska kroppkakor med svampfyllning, rårörda lingon, rostade hasselnötter och brynt smör, Amarettomarinerade jordgubbar med mascarponecréme, mandelflarn och rostade mandel-spån, med flera.

Följ med på Daniels matresa, välj dina favoriter och bjud sen familj och vänner på en middag där ni skapar era egna minnen!

Daniel Lakatosz arbetar som hovmästare på Berns asi-atiska restaurang i Stockholm. När han inte är på Berns tillbringar han tid med sin familj, inspirerar människor med sin mat på sociala medier och hyr ut sig själv som kock vid olika evenemang, både privat och till företag.

Jag älskar mat. Jag älskar att tillaga mat, att få en matidé och skapa den, att tänka på olika smakkombinationer och försöka jobba med olika färger, texturer och upplevelser. - Daniel Lakatosz



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone