Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Freddys agentur
Isbn: 978-87-1197-706-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2018
Uppläsare: Magnus Schmitz
Length: 6 timmar 9 minuter

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Freddys agentur

Freddy, Göteborgs lugnaste privatdetektiv, blir en dag kontaktad av Madeleine, en ung kvinna med ett mystiskt testamente. Ett jobb! Det var inte vad han hade väntat sig... Mässingsskylten på dörren är ju det viktiga, inte sant? Inte att arbeta med gåtor och svårlösta fall! Men helt plötsligt befinner sig den orutinerade blodhunden mitt i en skruvad härva. Rikedomarna i testamentet går till den som lyckas lösa dess till synes omöjliga gåta...
Det egendomliga testamentet blir upptakten till en rad bisarra händelser i denna ovanligt uppsluppna deckare i Göteborgs miljö.

G A Lorén (Göran Albert Lorén) är en urgöteborgare. Som uppvuxen i Göteborg under 50-talet hade han tidigt en relation till havet, och som ung gav han sig ut en sväng på de vida vattnen för att pröva på om livet till havs var något för honom. Han har haft en rad olika kneg genom åren: reklamtecknare, brevbärare, fotograf, turistvärd. Lorén väljer att inte kalla sig författare, utan ordknegare. Det låter mer ordentligt, tycker han. Flera av hans deckare finns också utgivna på engelska.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone