Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Anne på Ingleside
Isbn: 978-87-1187-409-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Unga vuxna
Tillgänglig sedan: mars 2018
Uppläsare: Amanda Krüger
Length: 10 timmar 46 minuter

Ljudbok

Anne på Ingleside

Anne på Grönkulla har växt upp och väntar nu sitt sjätte barn. Allt på Ingleside är frid och fröjd tills Gilberts far dör och outhärdliga faster Mary Maria kommer på ett besök som aldrig verkar ta slut. Snart börjar Anne även oroa sig över att Gilbert kanske inte älskar henne längre. Vad är det som hänt? Och hur kan Anne rädda situationen?

Samtidigt är Anne och Gilberts barn ute på egna äventyr. Nan får reda på att hon blev utbytt vid födseln och Rilla får för sig att hon inte under några omständigheter får bli sedd bärandes på en tårta och gör allt hon kan för att undvika detta.

Anne på Ingleside är den sjätte boken i den klassiska serien om Anne på Grönkulla.


Lucy Maud Montgomery (1874-1942) växte upp på Prince Edward Island i Kanada, samma ö som böckerna om Anne utspelar sig på. Hon började skriva redan som barn och publicerade under sitt liv 20 romaner och över 500 noveller. 

Böckerna om Anne på Grönkulla följer den fantasifulla föräldralösa flickan Anne som växer upp på Price Edward Island i Kanada. Romanerna har blivit odödliga klassiker som fängslat läsare i alla åldrar i över hundra år. Serie har filmatiserats ett flertal gånger och även spelats in som TV-serie. 

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone