Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Mästarnas metoder: Hälsa
Isbn: 978-91-8844-750-0
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: december 2017

E-bok | 28 dygns lånetid

Mästarnas metoder: Hälsa

Under de senaste två åren har Timothy Ferriss intervjuat fler än 200 personer som presterar på topp inom sina områden: allt från artister, atleter och militärer till forskare och vetenskapsmän. 
Vad är det som gör dem speciella och vad har de för knep för att alltid leverera i världsklass? Vad gör de under dagens första 60 minuter? Hur ser deras träningsrutiner ut, och varför? Vilka böcker ger de oftast bort till andra? Vilka är de största nybörjarfällorna inom deras respektive områden? Vilka kosttillskott tar de dagligen? 
Intervjuerna har gjort Timothy Ferriss podcast The Tim Ferriss Show till den första i sitt slag som laddats ner över 100 miljoner gånger och i den här boken har han samlat det allra bästa ur dem. 
Mästarnas metoder är en praktisk guidebok till hur du lyckas i livet, fullspäckad med konkreta tips från en lång rad av världens mest framgångsrika människor. 

»Den här boken har förändrat mitt liv och jag hoppas att den ska göra samma sak för dig.«Timothy Ferriss 

TIMOTHY FERRISS är en sensationellt framgångsrik entreprenör och bästsäljande författare. Han talar sex olika språk, driver på resande fot ett multinationellt företag, har varit världsrekordhållare i tango, amerikansk mästare i kinesisk kickboxning och skådespelare i Hongkong. Han har tidigare skrivit succéböckerna 4-timmars arbetsvecka och 4-timmarskroppen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone