Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dålig självkänsla? – Öka självkänslan med guidad självhypnos!
Isbn: 978-91-7747-943-7
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 36 minuter

Ljudbok

Dålig självkänsla? – Öka självkänslan med guidad självhypnos!

Öka självkänslan genom självhypnos för att kunna:

behandla dig själv som en sann vänsluta upp med att bedöma och kritisera dig självleva ditt liv fritt från rädsla och begränsningar

Hypnos är ett naturligt tillstånd av fokuserad koncentration och detta program har utvecklats för att hjälpa till att programmera om ditt sinne att tänka på dig själv på ett bättre, mer positivt sätt. En bra självkänsla handlar inte om att sätta oss själva på en piedestal på grund av vad vi har uppnått, på grund av vår inkomst eller någon annan sådan aspekt på livet. Det handlar istället om att ge oss själva hjälp och support så att vi kan växa som människor och få blomstra.

Hur kan man då komma åt djupt liggande övertygelser och dålig självkänsla? Eftersom dessa övertygelser bor i vårt undermedvetna så är det där som förändringen måste ske.

Självhypnosen träder in i det undermedvetna och använder sedan suggestionens makt för att åstadkomma positiva förändringar.

Om du på ett medvetet plan kunde ha kontroll på din bristande självkänsla, så hade detta inte längre varit något problem. Du hade då kunnat göra någonting åt det. Att du inte har lyckats måste betyda att allt detta finns lagrat i ditt undermedvetna.

Ljudbokens innehåll

Denna guidade hypnos använder olika avancerade hypnos-tekniker för att hjälpa dig att åstadkomma positiva förändringar i ditt undermedvetna. Syftet är att du fortsättningsvis ska bemöta dig själv på ett sätt som bygger upp istället för raserar. Det är dags att sluta med att hålla igen. Det är dags att behandla dig själv på ett positivt sätt, att värdesätta vem du är och vad du gör, så att du kan bli den människa som du vill vara. Omprogrammera dina tankar och dina tänkesätt och få bukt med dålig självkänsla.

 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone