Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Din själs ursprung och energi
Isbn: 978-91-7747-858-4
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Christina Njie Sjögren

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Din själs ursprung och energi

Din själs ursprung och energi

Meditationen Din själs ursprung och energi” tar dig med till källan för ditt ursprung och energi, och den passar både för nybörjaren och för den som har mediterat innan.
I djup avslappning och i medveten närvaro leder Christina oss tillbaka till vårt kraftfulla ursprung,  som vi närsomhelst kan återknyta till. 
När du lyssnar genomför du en kraftfull resa som sammanlänkar dig med allt som finns på vår planet och i vårt universum och du öppnar upp för läkning, genom att uppleva hur djupt och kärleksfullt sammanlänkade vi är med allt som finns i skapelsen .
När du blir medveten om de kraftfulla sambanden ser du hur du skapar nya känslomässiga utgångspunkter och hur du därmed får möjligheter till nya val och handlingar i ditt liv. Meditationen ger dig redskap att djupare utforska din själs ursprung och den kraft du redan besitter. Du är redan nu fri att transformera ditt liv genom den kraft du kan ta in - i din vardag.

Om Christina : Författaren Christina Njie Sjögren , som bl.a är lärare i Idrott och hälsa och hälsopedagogik är också Folkhälsovetare, Reiki-healer och Zonterapeupt, och har 15 års erfarenhet av att i vuxenutbildningen och folkhögskola utbilda kvinnor i hälsa - på många olika plan. Christina är också coach och författare till boken och webutbildningen “ Bemästra din energi” som båda kommit ut under 2017. 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone