Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den tusende gången : en berättelse om sexuellt utnyttjande
Isbn: 978-91-3714-857-1
Förlag: Bokförlaget Forum
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: september 2016

E-bok

Den tusende gången : en berättelse om sexuellt utnyttjande

Från att hon var en liten flicka till tidiga tonår utsattes Ulrika Olson för återkommande sexuella övergrepp av sin far. För detta dömdes han till fyra och ett halvt års fängelse för otukt med barn och grovt sexuellt utnyttjande av underårig sedan Ulrika polisanmält honom vid tjugo års ålder.

Efter det sista övergreppet förträngde Ulrika allt som hänt under många år, men som ung vuxen levde hon ett mycket destruktivt liv och missbrukade droger, alkohol, mat och pengar. Men framför allt sex.

Den tusende gången är den skakande berättelsen om de övergrepp hon utsattes för, om polisutredning och rättegång, om ångest, fysiska men och missbruk. Men inte minst om hur offret själv blir en förövare tills hon slutligen bestämmer sig för att bryta den onda cirkeln.

Den tusende gången är också berättelsen om hur den onda cirkeln av övergrepp bryts, den ettusenförsta gången: om hur Ulrika till sist kan vara sexuellt närvarande med en man, uppleva njutning och tillfredsställelse för egen del. Ulrika lever idag ett fullvärdigt liv med sambo och barn, utan missbruk. Hon har gjort en lång resa genom minnen och känslor och kommit ut starkare på andra sidan. Den tusende gången är Ulrika Olsons berättelse, tolkad och nedskriven av frilansjournalisten och författaren Anna Lytsy.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone