Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Var du än är
Isbn: 978-91-7461-585-2
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2016
Uppläsare: Disa Östrand
Length: 11 timmar 15 minuter

Ljudbok

Var du än är

Det är mycket som folk inte vet om Freedom Oliver. Det de vet är att hon jobbar på ett stökigt mc-hak, att hon dricker sig stupfull de flesta kvällar och att hon inte drar sig för att ta en fight.
Vad de inte vet är att hon egentligen heter Nessa Delaney och har levt under vittnesskydd i arton år. Efter att ha anhållits för mordet på sin man födde hon en dotter i fängelset, som hon lät adoptera bort tillsammans med sin femåriga son - allt för att mannens brutala och vedervärdiga familj inte skulle kunna göra anspråk på dem. Sedan vittnade hon mot sin döda mans bror som fick sitta inne i arton år medan hon själv gick fri.
Beslutet att adoptera bort sina barn har plågat henne varje dag, och när det visar sig att dottern är anmäld försvunnen bestämmer sig Freedom för att hitta henne.Hon beger sig till Kentucky där hennes barn har växt upp i en djupt religiös familj. Men där kan myndigheterna inte längre ansvara för Freedoms säkerhet och utan beskydd blir hon fritt villebråd för sin före detta mans skoningslösa familj, som inget hellre vill än att hämnas. Dessvärre är det inte det enda hotet som väntar.

"Fängslande läsning men förvänta dig inte att kunna sova gott efteråt."
The Sunday Times

JAX MILLER (f. 1985) växte upp i New York men bor idag tillsammans med sin man på den irländska landsbygden. Det här är hennes debutroman som under 2016 ges ut i ett flertal länder och redan har sålt i en halv miljon exemplar i USA.

PinterestTwitter

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone