Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 365 Fysträning för hundar: Ett vinnande koncept
Isbn: 978-91-6379-012-6
Förlag: Agardhs Hundsport bokförlag
Kategori:
Hobby, spel & lekar
Tillgänglig sedan: januari 2016

E-bok

365 Fysträning för hundar: Ett vinnande koncept

365 Fysträning för hundar är en bok om hur man aktiverar sin hund fysiskt. Det finns även övningar för hundägaren. Här får du veta allt du behöver för att fysiskt aktivera din hund – från grundläggande fysiologi och anatomi. Med rätt träning kan du nämligen förebygga dålig hälsa både hos din hund och dig själv. Att träna sin hund rätt behöver inte vara varken komplicerat eller dyrt. Grundidén med den här boken är att alla ska kunna hitta någon fysisk aktivitet som passar oavsett målsättning och tidigare erfarenheter.
Boken innehåller grundläggande fysiologi och träningsfysiologi med träningstips och används som kursunderlag i olika yrkesutbildningar.

365 Fysträning för hundar innehåller en rad träningsprogram och omfattande beskrivningar av hur du lägger upp programmen så att du når de resultat du eftersträvar. Du lär dig också hur du med pulsträningen kan maximera hundens träning och förebygga överträning. Boken har även mer specialinriktade kapitel om cirkelträning och pilatesövningar för både hund och hundägare.
Britta Agardh är fysioterapeut och personlig tränare på hund. Hon har skrivit två böcker tidigare, Konditionsträning för hundar och Fysträning för aktiva hundar.

Britta Agardh är certifierad fysioterapeut på hund, certifierad personlig tränare på hund och arbetar som hundförare. Det här är hennes tredje bok i ämnet fysträning för hundar. Britta är även utbildad allmänlydnads instruktör genom SBK och håller olika utbildningar och föreläser i hela norden. Hon har gått en utbildning via SBK som provledare inom uthållighetsprov, UHP. Hon tävlade längdskidor under många år som junior i Åsarna och har än idag ett brinnande intresse för just detta. Hon har även jobbat som skidinstruktör i Österrike, Mayrhofen och även i Bydalen.
Britta Agardh tävlar aktivt i drag med sin tjänstehund, Sajke´s Ymer. De tog brons i SM 2010 i nordisk stil i Sundsvall och guld i SM 2010 i barmarksdrag i Mora.

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone