Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Om förändringar och att nå sina mål
Isbn: 978-91-7569-753-6
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2015

E-bok

Om förändringar och att nå sina mål

Förändringar är en naturlig del av livet och de sker ständigt. Dessutom när vi vill uppnå olika mål är det oftast någon form av förändring vi menar. Den här boken handlar om hur vi kan förstå, hantera och genomföra förändringar.

Vi måste till exempel hantera skilsmässa och sjukdom. Vi vill kanske sluta röka, gå ner i vikt, införa nya arbetssätt på jobbet, komma på nya idéer, förbättra en prestation, få bättre samarbete med kollegorna eller mellan barnen, må bättre, ändra andras inställning i en fråga och mycket mera.

Boken ger insikter och verktyg. Alla som möts av förändringar eller vill genomföra förändringar av något slag, både privat och professionellt, har nytta av att läsa den här boken.


Jimmy Algotsson har de senaste femton åren arbetat med lednings- och styrningsfrågor i olika verksamheter och i olika länder. Förändringar av olika slag är liksom i det dagliga livet en naturlig del i våra organisationer. Och det är tankar från både arbetet och privata erfarenheter som gett inspiration till den här boken. Underlaget baserar sig också på vad den samtida forskningen säger.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone