Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mord på Stenungsbaden Yacht Club
Isbn: 978-91-8646-544-5
Förlag: Anomar Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2013
Uppläsare: Reine Brynolfsson
Length: 7 timmar 21 minuter

Ljudbok

Mord på Stenungsbaden Yacht Club

Uppläsare: Reine Brynolfsson

Vanessa äger inte sin kropp. Inte ens sin själ. Är vackre Antonio någon hon kan lita på? Kommer han bli hennes räddning? Hon som aldrig kunnat lita på någon. Som alltid blivit sviken. Skulle Antonio bli hennes befriare?
–Nu är det snart dags för vår lilla resa. Quiet är här för att berätta om den, sa Antonio muntert, men blicken han gav henne var fylld av fruktan.
När Quiet dök upp i dörröppningen förstod hon varför. Hon slutade andas och hade önskat att hon vågat slita blicken från hans ansikte. Hans yttre var en obehaglig upplevelse. Ansiktet var köttigt, vårtor i olika storlekar täckte delar av en mungipa och drog sig likt ett band ner mot halsen. En del av dem var röda och såg ut som färska sår.
–Hur har vår lilla gäst det då, frågade Quiet, gick runt och inspekterade Vanessa.
Hon rörde sig inte och lyssnade på sitt hjärtas bultande slag.

Varje timma forslas sexslavar till okända destinationer runt om i vår värld och de är fler än det en gång fanns slavar i världen. Än en gång har Ramona Fransson skrivit en verklighetsbaserad thriller, som fyller oss med vrede och fasa. Vrede över att det än i dag utnyttjas och slängs människor på sophögen, och fasa över att unga kvinnor och barn skändas, våldtas och mördas enbart för andras vinnings skull.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone