Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Huset Versace
Isbn: 978-91-8660-365-6
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juli 2012

E-bok | 28 dygns lånetid

Huset Versace

Genialitet, mord och glamour

Mode, kändisar, affärsdramatik, de rikas livsstil och ett omtalat mord – det är ingredienser som gör Huset Versace till en så välskriven sidvändare.

Versace ... namnet ger associationer till överdådig glamour, utmanande sexualitet och lyx. Men i Huset Versace får vi också berättelsen om ett kreativt geni från det eftersatta och fattiga södra Italien, ett geni som förändrade modevärlden genom sitt sätt att instinktivt förstå och tolka den nya tidens behov och som stod på höjden av sin förmåga när han sköts till döds den 15 juli 1997 utanför sitt hem i Miami Beach.

Därefter klev Donatella Versace fram ur sin brors skugga och tog kontroll över huset Versace. Deborah Ball skildrar de enorma svårigheter som systern gick igenom för att matcha Giannis genialitet, kampen mot drogerna, kontroverserna med brodern Santos och dottern Allegras ätproblem.

Huset Versace är en fascinerande och välskriven berättelse om familjen som kom från ingenstans – om uppgången, fallet och upprättelsen när en ny era inleddes.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone