Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lust
Isbn: 978-91-8577-181-3
Förlag: HörOpp!
Kategori:
Noveller 15+
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Vera Nordlund
Length: 3 timmar 19 minuter

Även tillgänglig som: E-bok
Ljudbok

Lust

Lust - nu äntligen som ljudbok!

Lust är en samling erotiska noveller som just betonar lusten. Här får det sexuella begäret fritt spelrum, här tar kvinnor för sig och bejakar sin sexualitet, och här är aldrig gränsen mellan fantasi och verklighet särskilt tydlig. Allt är möjligt, och allt sker också. I dessa möten finns en frihet som berusar och en styrka i utlevelsen som spränger gränser.

Lust är något så ovanligt som nyskriven svensk erotik av en kvinna – moderna berättelser om eviga begär. Det är noveller med samtidspuls och den hetta som bara kan uppstå ur åtrå. Det är läsning som kroppen njuter av i lika hög grad som själen.

Ur boken:
Det var som en dröm. Kåtheten gjorde henne stum. Hon kunde inte få fram ett ord, hon som annars brukade vara härskarinna i alla situationer, särskilt i dessa! Nu låg hon där som en skolflicka och särade på benen, kände hur hans händer, vana att lyfta hundratals kilo, kraftfullt förde hennes darrande lår isär. Dessa främmande händer, fingrar som kittlade hennes vader i de våta nylonstrumporna! Sensationerna kom och gick. Det var en obeskrivlig känsla. Det började dunka i hennes sköte. De våta trosorna slimmade runt underlivet. Hon kände blygdläpparna svälla. Det varma vattnet tryckte mot dem, varsamt, hettade upp ytterligare.

Clara Jonsson är pseudonym för en mycket känd svensk författarinna.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone