Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Försvunnen
Isbn: 978-91-8623-134-7
Förlag: Earbooks
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Reine Brynolfsson
Length: 9 timmar 34 minuter

Ljudbok

Försvunnen

Det är sju år sedan Myron Bolitars korta kärleksaffär med nyhetsreportern Terese Collins fick ett abrupt slut och sedan dess har de inte haft kontakt med varandra. Myron blir därför minst sagt överraskad när hon plötsligt ringer och ber honom komma till hennes undsättning i Paris.

Tereses före detta man Rick är nämligen spårlöst försvunnen. Han arbetade som undersökande journalist och hade enligt egen utsago kommit någonting viktigt på spåren. Mot bättre vetande beger sig Myron till Paris, där det emellertid snart visar sig att Rick hittats mördad. Chockad inser Myron att både Terese och han själv är misstänkta. Samtidigt blir han mer och mer intresserad av att ta reda på vad som egentligen hänt och få klarhet i det mysterium brottsplatsundersökningen uppdagade: DNA-spår från Tereses och Ricks dotter som dog i en bilolycka för tio år sedan…

Försvunnen, den nionde boken i Myron Bolitar-serien, innehåller alla de ingredienser som utmärker Harlan Cobens deckare: ett högt tempo, en vass dialog och en handling som fångar läsaren från första sidan och sedan inte släpper taget.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone