Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 69 sexiga lekar
Isbn: 978-91-8568-322-2
Förlag: Xstory
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

69 sexiga lekar

Det är okej att vara lite barnslig, lite kinky, lite busig, lite bråkig! Sensuella lekar öppnar nya dimensioner i sexlivet. Du kan träda in i andra roller och anta oväntade skepnader. Vadslagning är sexigt, gissningslekar likaså. Våga släppa loss ditt lekfulla jag och upptäck nya sidor av erotiken.

De sexiga lekarna är till för dig som är nyfiken på något nytt, eller för dig som vill blåsa nytt liv i din relation. De kan lekas av alla, oavsett sexuell läggning, och även om det ibland står han/hon så kan man givetvis vara ett samkönat par. Gör som det passar er!

Ha gärna boken bredvid sängen, eller i resväskan när du är på väg någonstans. Du vet aldrig när du kan behöva en extra dos stimulans, en extra dos av lekfulla kickar! Välj en lek på måfå eller gå igenom alla från 1 till 69. Ha det så trevligt – och njut!

KATERINA JANOUCH har sedan lång tid en spalt i Expressen där hon svarar på frågor om sex och samlevnad. Hon är också författare till flera böcker inom ämnet, bland andra Orgasmboken (Forum, 2003, 2006), Relationer & sex (Forum, 2006).


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone